Care – masti profesionale pentru par

Mastile de par profesionale sunt solutia atunci cand iti doresti un par sanatos si stralucitor. Aplicate corect, mastile de par pot avea efecte miraculoase.
Incearca una din urmatoarele masti la Fabrica de Frumusete:

Keratin Fiber Infusion LONDA
Tratamentul Londa Fiber Infusion oferă reparare instantanee și de durată părului deteriorat.
Tratamentul are la bază cheratină, acea proteină fibroasă care dă rezistență și elasticitate structurii interne și externe a firelor de păr și unghiilor.

Datorită formulei sale pe bază de cheratină, Fiber Infusion reconstruiește firul de păr în profunzime, prevenind ruperea ulterioară.

Masca profesionala KEUNE Keratin Smoothing
Un adevarat tratament luxos ,imbogatit cu cheratina si Keravis ce ofera forta si stralucire firului de par. Beneficii: par mai puternic si mai protejat, par matasos, stralucitor, califelat, par usor de pieptanat si de coafat

Masca profesionala KEUNE Sleek & Shine
Tratament șoc profesional Sleek & Shine pentru părul deteriorat. Produs destinat părului tratat chimic. Conferă forță și flexibilitate firului de păr. Conține complexul Keravis ce fortifică și protejează firul de păr. Conține micro proteine din grâu ce penentrează profund firul de păr, pentru o hidratare și fortifiere din interior. Astfel, părul devine mătăsos, strălucitor, ușor de pieptănat. Cuticulele sunt perfect netezite. Protejează culoarea părului.

Masca profesionala KEUNE Vital Nutrition
Masca Nutritiva pentru Par Uscat sau Fragil, imbogatita cu complexul Keravis, agentii de hidratare fiind introdusi in firul de par si redand elasticitatea. Ingrediente: micro-proteine din grau ce penetreaza in profunzime firul de par ce ajuta la refacerea structurii interne; Keravis Complex cu rolul de a fortifica firul de par atat la suprafata cat si la interior si ce confera volum si corp parului